بدترین غذاهای جهان رتبه بندی شده اند، پس این اشتها را پنهان کنید


محتوای مقاله

آیا تلویزیون شام شما را ناراحت کرد؟

تبلیغات 2

محتوای مقاله

شاید اونقدرها هم بد نباشی

TasteAtlas 100 غذای جهان را با بدترین رتبه‌بندی‌ها معرفی کرده است که دو غذای لذیذ اروپای شمالی در صدر فهرست قرار دارند: کوفته‌های اتاق خون از فنلاند و هاکارل ایسلند، غذای معروف کوسه تخمیر شده.

با دقت در توضیحات، به راحتی می توان متوجه شد که چرا آیتم های ایجاد کننده استفراغ بر اساس رتبه بندی های 335106 عضو «مخاطب» TasteAtlas، به ترتیب 1.5 و 1.8 ستاره از پنج ستاره ممکن را کسب کردند.

محتوای مقاله

تبلیغات 3

محتوای مقاله

Blodpalt که به گفته این سایت مربوط به شمال سوئد و منطقه لاپلند فنلاند است، یک کوفته “مغذی” است که از آرد و خون گوزن یا خوک تهیه می شود. معمولاً به عنوان غذای جانبی با بیکن سرخ شده، کره و مربای لینگون بری سرو می شود.

هوم

اگر این باعث اشک شما نمی شود، آیا می توانیم شما را به غذاهای لذیذ ملی ایسلند علاقه مند کنیم؟

تبلیغات 4

محتوای مقاله

هاکارل گوشت خشک کوسه است که به مدت سه ماه تخمیر می شود و سپس برای خشک شدن چهار تا پنج ماه دیگر آویزان می شود. این ماده به شکل جویدنی یا نرم موجود است و به دلیل داشتن آمونیاک زیاد باعث استفراغ افراد می شود.

جای تعجب نیست که با یک شات برننوین سرو می شود، یک روح با طعم زیره سیاه.

امسال ساندویچ اسپانیایی بوکادیلو د ساردیناس در رتبه پنجم قرار دارد که ماده اصلی آن ساردین کنسرو شده (1.8 ستاره) است. سوپ نان چک (1.9)، “ترکیبی از نان بیات، آب، پیاز و ادویه های مختلف”؛ و کاسرول اسرائیلی Yerushalmi kugel (2.0)، یک غذای نودل تخم مرغی که یکی از غذاهای اصلی تعطیلات یهودیان است.

سایر غذاهای معروف عبارتند از روده ماهی تایلندی، کاری ترش (تایلند)، مارماهی دریایی (انگلیس)، کرم ابریشم سرخ شده (تایلند)، ساندویچ مارمیت و چیپس (نیوزیلند) و عنکبوت سرخ شده (کامبوج).

تبلیغات 5

محتوای مقاله

امسال حتی یک غذای کانادایی در لیست قرار نگرفت – اگرچه مطمئناً جایی برای پیتزا سوشی یا کمانچه های آب پز وجود دارد.

این وب‌سایت گفت که بیش از 100000 رتبه‌بندی نامطلوب را با استفاده از «مجموعه‌ای از مکانیسم‌هایی که کاربران واقعی را تشخیص می‌دهند و رتبه‌بندی‌های ربات، ملی‌گرا یا محلی میهن‌پرستانه را نادیده می‌گیرند، بررسی کرده است». آنها همچنین به رتبه بندی کاربرانی که آگاه در نظر گرفته می شوند ارزش افزوده ای دادند.

با این حال، آنها هشدار دادند که این رتبه بندی «نباید به عنوان یک نتیجه نهایی جهانی در مورد غذا در نظر گرفته شود.

در یادداشتی که در این وب سایت منتشر شده، آمده است: “هدف آنها ترویج غذاهای محلی عالی، القای غرور در غذاهای سنتی و بیدار کردن حس کنجکاوی در مورد غذاهایی است که امتحان نکرده اید.”

ویدیوی توصیه شده

بارگذاری...

پوزش می طلبیم، اما این ویدیو بارگیری نشد.

محتوای مقاله



دیدگاهتان را بنویسید