ماکارونی ماهیتابه ای آسان و سازگار است. تابستان امسال orzo نشان می دهد که چرا


محتوای مقاله

ابتدا اجازه دهید فیل داخل اتاق را خطاب کنم. بله، من ماکارونی تابه ای را دوست دارم. در واقع این دومین هفته متوالی است که او را در این فضا معرفی می کنم. و نه، من از این کار عصبانی نیستم.

تبلیغات 2

محتوای مقاله

برخی ممکن است این و سایر غذاهای یک تابه را “تنبل” بنامند یا احساس کنند که به هر دلیلی واجد شرایط “پخت واقعی” نیستند. من استدلال می کنم که آنها فقط کارآمد هستند – به هر حال این ستون دستور غذا را شام در چند دقیقه می نامند – و اینکه مقدار ظروفی که برای پختن استفاده می کنید ربطی به مهارت شما در آشپزخانه ندارد. من می توانم استدلال کنم که توانایی منطقی کردن یک شاخص مثبت از هوش آشپزی است، اما من پرت می شوم.

برگردیم به پاستا در تابه: آنها بسیار انعطاف پذیر و راحت هستند، به این معنی که می توانید هر موادی را که می خواهید اضافه کنید، از جمله پروتئین، سبزیجات، پنیر و چاشنی ها، تا دستور پخت خود را بسازید.

مرغ، اسفناج، پنیر بز و کشمش؟ آنجا بودم، این کار را انجام دادم. الی کریگر، منتقد تغذیه، نسخه ای با ماهی سالمون، نخود فرنگی، شوید و فتا، همراه با آب لیمو برای روشنایی دارد. در پاییز، می‌توانستم یکی را با کدو حلوایی، سوسیس تند ایتالیایی، پنیر پارمزان و مقداری تکه فلفل قرمز له شده ببینم که آرامش‌بخش و خوشمزه باشد. (تا چند ماه دیگر باید این ایده را به خاطر بسپارم.) این نسخه دارای ذرت، گوجه فرنگی، پنیر فتا و زیتون برای جشن گرفتن غذاهای تابستانی و طعم های شور است.

محتوای مقاله

تبلیغات 3

محتوای مقاله

من متوجه شدم که ماکارونی تابه ای با اشکال کوچکی مانند ارزو بهترین کار را دارد، تا حدی به این دلیل که راحت تر در تابه جا می شود و لازم نیست نگران بیرون آمدن رشته های اسپاگتی یا بوکاتینی باشید. اما اندازه کوچک آنها به این معنی است که می توانید قبل از اضافه کردن مایع طعم بیشتری به آنها اضافه کنید. برشته کردن، ترفند کوچک مورد علاقه من در مورد این نوع سرخ کردنی ها، سوپ ها و خورش ها است، زیرا به غذای تمام شده طعمی آجیلی اضافه می کند.

دانه‌های بلال‌های بخارپز شده را همزمان با ارزو اضافه می‌کنند تا کمی نرم شوند (البته اگر ترجیح می‌دهید ترد دانه را حفظ کنید، می‌توانید ذرت خام را در آخر اضافه کنید). هنگامی که پاستا آجیلی و معطر شد، می‌توانید آب گوشت یا آب گوشت (یا آب، اگرچه طعم غذای تمام شده کمی کمتر خواهد بود) و مقداری زیتون خرد شده را اضافه کنید تا طعم شور خود را در تابه پخش کنید. در آخر گوجه گیلاسی یا انگور تازه، جعفری خرد شده و یک حبه پنیر فتا ترجیحا شیر گوسفند را اضافه کنید تا حالت خامه ای و غلیظی پیدا کند.

تبلیغات 4

محتوای مقاله

این غذای ماکارونی با دانه‌های ذرت شیرین، گوجه‌فرنگی ترش، زیتون شور و پنیر خامه‌ای و نمکی، طعم و مزه زیادی را در دستور پخت نسبتاً ساده قرار می‌دهد.

یکی دیگر از مزایای این غذای تابه ای این است که هم طعم گرم و هم در دمای اتاق عالی است، که از تجربه شخصی نشستن روی کاناپه با غذاهای باقی مانده از یک ولگردی و سرگرمی اخیر در تلویزیون یکشنبه لذت بردم. این در اصل یک سالاد پاستا جلالی است، که صادقانه بگویم دقیقاً همان چیزی است که من می خواهم در این زمان از سال بخورم.

اورزو سرخ شده با ذرت، گوجه فرنگی و فتا

4 وعده (حدود 6 فنجان)

زمان کل: 30 دقیقه

این ماکارونی تابه ای تابستانی حاوی ارزو، ذرت، گوجه فرنگی، فتا و زیتون است. هر نوع فتا موثر خواهد بود، اما نوع تهیه شده از شیر گوسفند فوق العاده خامه ای و غنی است. این دستور غذا هم گرم و هم در دمای اتاق عالی است و به تنهایی به عنوان یک پروتئین اصلی یا به عنوان مکمل یک پروتئین کبابی یا سرخ شده لذت بخش است.

تبلیغات 5

محتوای مقاله

نحوه نگهداری: تا 4 روز در یخچال نگهداری شود.

مواد تشکیل دهنده

2 قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق بکر

1 فنجان (8 اونس) پاستا اورزو خشک شده

غلات 2 گوش (حدود 2 فنجان)

1/4 قاشق چایخوری نمک خوب، به علاوه بیشتر برای طعم دادن

1/4 قاشق چای خوری فلفل سیاه تازه آسیاب شده، به علاوه بیشتر برای طعم دادن

3 فنجان آب مرغ یا آب مرغ بدون نمک یا کم سدیم

1/2 فنجان زیتون سبز پر شده با فلفل، خلال شده

1 پیمانه (10 اونس) گوجه فرنگی گیلاسی یا انگور، نصف شده

3 1/2 اونس پنیر فتا خرد شده (حدود 2/3 فنجان)، ترجیحا شیر گوسفند

1/4 فنجان برگ جعفری تازه خرد شده

مراحل

در یک تابه نچسب بزرگ (12 اینچی)، روغن را حرارت دهید تا روی حرارت متوسط ​​بدرخشد. ارزو، ذرت، نمک و فلفل را اضافه کنید و 2 تا 3 دقیقه بپزید و هر از گاهی هم بزنید تا اورزو برشته و مغزدار شود.

تبلیغات 6

محتوای مقاله

آب گوشت یا آب گوشت و زیتون را اضافه کنید، بگذارید بجوشد و بپزید، یک یا دو بار هم بزنید و حرارت را به میزان لازم تنظیم کنید تا آرام بپزد، تا زمانی که ارزو آل دنته شود و بیشتر مایع جذب شود، حدود 13 دقیقه. . از روی حرارت بردارید. گوجه فرنگی، فتا و جعفری را اضافه کنید و مخلوط کنید. بچشید و به دلخواه با نمک و فلفل مزه دار کنید. گرم یا در دمای اتاق سرو کنید.

جایگزینی: Orzo >> سایر پاستاهای کوچک مانند ditalini یا anelletti. ذرت تازه >> ذرت کنسرو شده یا منجمد. زیتون سبز شکم پر پیمنتو >> نوع دیگری از زیتون. گوجه فرنگی گیلاسی یا انگور >> استیک خرد شده، روم یا گوجه فرنگی های دیگر. مقداری پروتئین می خواهید؟ >> مرغ یا میگو خرد شده پخته شده یا لوبیا سفید یا لوبیا گاربانزو را اضافه کنید. جعفری >> ریحان.

حقایق تغذیه ای در هر وعده (1 1/2 فنجان): 462 کالری، 60 گرم کربوهیدرات، 22 میلی گرم کلسترول، 18 گرم چربی، 5 گرم فیبر، 17 گرم پروتئین، 5 گرم چربی اشباع شده، 876 میلی گرم سدیم، 7 گرم قند

این تجزیه و تحلیل بر اساس مواد موجود و این دارو تقریبی است. نباید جایگزین توصیه یک متخصص تغذیه یا متخصص تغذیه شود.

محتوای مقاله

دیدگاهتان را بنویسید