نکات ایمنی غذا برای مرغ: آن را نشویید، دستان خود را بشویید و موارد دیگر


پاشش آب می تواند باکتری ها را گسترش دهد

محتوای مقاله

وقتی در مورد آشپزی ایمن در خانه صحبت می کنیم، اغلب بر اهمیت شستن و تمیز کردن آن در حین رفتن تاکید می کنیم. با این حال، وقتی صحبت از مرغ خام می شود، کارشناسان یک استثنا قائل می شوند: آنها می گویند هرگز مرغ را نشویید.

تبلیغات 2

محتوای مقاله

به این دلیل که مرغ می تواند به عوامل بیماری زا، از جمله سالمونلا، آلوده شود، که طبق گفته مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری، بیش از هر باکتری دیگری باعث بیماری های ناشی از غذا می شود. CDC همچنین خاطرنشان می کند که حدود 1 میلیون آمریکایی هر ساله از خوردن مرغ آلوده بیمار می شوند.

مردیت کاروترز، متخصص ایمنی مواد غذایی در خدمات بازرسی و ایمنی مواد غذایی USDA، می‌گوید این خطر زمانی که مرغ خام برای پخت آماده می‌شود، بیشتر است، به خصوص زمانی که مردم آن را بشویید. اما این تنها زمانی نیست که باید مراقب باشید. در اینجا چند دستورالعمل اساسی ایمنی مواد غذایی هنگام کار با مرغ آورده شده است.

– – –

مرغ را نشویید

به گفته USDA، شستشوی مرغ یکی از دلایل اصلی آلودگی متقابل است. پاشش آب می تواند با فرستادن قطرات آلوده روی اسفنج ها، سینک ها، شیرها، پیشخوان ها و ابزار، باکتری ها را پخش کند. در حالی که USDA مدتهاست به آشپزهای خانگی توصیه کرده است که مرغ خام را نشویید، بسیاری از آنها این روش را ادامه می دهند.

تبلیغات 3

محتوای مقاله

کاروترز می‌گوید: «وقتی گفتیم مرغ را نشویید، متوجه شدیم که کل جمعیت را از دست می‌دهیم. «این یک رویه است که احتمالاً برای بسیاری از مردم تغییر نخواهد کرد. اینطوری آشپزی را از مادر، مادربزرگ و پدربزرگ یاد گرفتند. گروه بزرگی از مردم آن را ضروری می دانند.» بنابراین Carothers می گوید که USDA اکنون راهنمایی هایی را در مورد نحوه محافظت از خود در هنگام شستن مرغ ارائه می دهد.

او می‌گوید اگر اصرار دارید مرغ را بشویید، تا حد امکان از آب کمتری استفاده کنید تا پاشیده شدن آن کاهش یابد. سینک و اطراف آن را بلافاصله با آب گرم و صابون تمیز کنید، سپس با محلول سفید کننده یا ضدعفونی کننده تجاری ضدعفونی کنید (به زیر مراجعه کنید). دست های خود را به طور کامل با صابون حداقل به مدت 20 ثانیه بشویید.

محتوای مقاله

تبلیغات 4

محتوای مقاله

هیلاری آیرز، نماینده علوم خانواده و مصرف کننده در مؤسسه علوم غذایی و کشاورزی دانشگاه فلوریدا، می گوید: ضدعفونی کردن سینک بسیار مهم است، زیرا بسیاری از مواد غذایی در آنجا آماده می شوند، از جمله دست زدن به غذا و شستن ظروف و ظروف دیگر.

به خاطر داشته باشید که شستن یا خیس کردن مرغ باکتری ها را از بین نمی برد. کاروترز می گوید: فقط پختن غذا در دمای مناسب (به زیر مراجعه کنید) پاتوژن هایی را که می توانند باعث بیماری مرتبط با سالمونلا شوند، از بین می برد.

– – –

مرغ را سرد نگه دارید

پرنده را در یخچال با دمای بیش از 40 درجه نگهداری کنید. سرد کردن یا انجماد به طور چشمگیری تولید پاتوژن ها را کند می کند.

Carothers توصیه می کند مرغ را ظرف دو روز پس از خرید بپزید یا منجمد کنید، زیرا یخچال های فروشگاه های مواد غذایی سردتر هستند و بنابراین در مهار رشد باکتری ها موثرتر هستند.

تبلیغات 5

محتوای مقاله

اگر مرغ منجمد است، آن را به آرامی در یخچال ذوب کنید، ترجیحاً آن را در یک بشقاب یا سینی قرار دهید تا از نشتی احتمالی جلوگیری شود. یک قفسه کم در پشت یخچال بهترین است.

هرگز مرغ را روی پیشخوان یخ زدایی نکنید. اگر عجله دارید، آن را با قرار دادن در ظرف دربسته و غوطه ور کردن کامل در آب سرد، آب کردن آن را آب کنید و هر 30 دقیقه یکبار آب آن را عوض کنید. همچنین می توان آن را در مایکروویو یخ زدایی کرد. اگر مرغ را در یخچال ذوب کنید، می توان آن را دو روز دیگر در یخچال نگهداری کرد و یا حتی منجمد کرد. مرغی که در مایکروویو یا در آب سرد ذوب شده باید فوراً پخته شود.

– – –

پس از دست زدن به مرغ اغلب دست های خود را بشویید

هر زمان که مرغ خام را لمس کردید، بلافاصله دست های خود را با آب گرم و صابون به مدت حداقل 20 ثانیه بشویید. حتی حساس‌ترین آشپزها نیز می‌توانند با دست زدن به وسایل معمولی مانند تلفن، کتاب آشپزی، مجله، دستگاه پخش صابون، ظروف ادویه یا آرد، دستگیره‌ها و شیرآلات آشپزخانه خود را آلوده کنند.

تبلیغات 6

محتوای مقاله

برای کاهش شستن دست ها و جلوگیری از آلودگی متقاطع، ابتدا تمام موادی که قصد دارید برای مرغ استفاده کنید را جمع آوری، اندازه گیری و آماده کنید. آیرز می گوید: هنگامی که مرغ پخته شد، آشپزخانه را بشویید و سپس شروع به تهیه مخلفات یا سالاد کنید. بنابراین، مرغ خام و سایر غذاها هرگز ابزار، میز، تخته برش یا سینک را به اشتراک نمی گذارند.

– – –

بعد از پختن مرغ، آشپزخانه را تمیز کنید

اگر ماشین ظرفشویی شما دارای سیستم ضد عفونی کننده است و ابزار شما قابل شستشو در ماشین ظرفشویی است، می توانید آنها را از این طریق تمیز کنید.

اگر این گزینه نیست، از آب گرم و صابون برای تمیز کردن ابزارها یا سطوح استفاده کنید، آنها را کاملا با آب تمیز بشویید و با یک حوله تمیز خشک کنید یا اجازه دهید در هوا خشک شوند. به گفته وزارت کشاورزی آمریکا، سپس برای ضدعفونی کردن، محلولی از 1 قاشق غذاخوری سفید کننده کلر مایع با 1 گالن آب درست کنید. برای تخته های برش پلاستیکی یا چوبی، محلول را روی آنها بریزید و بگذارید چند دقیقه بماند. ظرف را در محلول فرو کنید. سپس بشویید و خشک کنید. می‌توانید از ضدعفونی‌کننده‌های تجاری نیز استفاده کنید، اما برچسب آن را بررسی کنید تا مطمئن شوید برای استفاده روی ظروف آشپزخانه و سطوح آشپزخانه ایمن هستند.

تبلیغات 7

محتوای مقاله

Carothers توصیه می کند که از سرکه یا آب لیمو به عنوان ضد عفونی کننده (یا برای شستن مرغ) استفاده نکنید. هر دو تنها با برخی از باکتری هایی که ممکن است وجود داشته باشند مبارزه می کنند.

برای پاک کردن پیشخوان ها و ابزار، آیرز توصیه می کند از دستمال کاغذی یکبار مصرف یا حوله های پارچه ای تمیز استفاده کنید و بلافاصله آنها را در ماشین لباسشویی قرار دهید تا با صابون داغ و مواد شوینده بشویید.

برای آرامش بیشتر، آب را در یک کتری بجوشانید و روی سینک و اسفنج ها بریزید. آیرز می گوید این ضروری نیست، اما مفید است.

– – –

مرغ را در دمای دلخواه بپزید

مرغ نپخته نیز می تواند باعث مسمومیت غذایی شود. هرگز به رنگ گوشت یا آب آن تکیه نکنید. دما در اینجا متحد شماست. برای خواندن دقیق، دماسنج خواندن فوری را در ضخیم ترین قسمت گوشت قرار دهید، از استخوان ها، چربی ها یا شن و ماسه اجتناب کنید. USDA پختن مرغ را در دمای حداقل 165 درجه برای از بین بردن باکتری های مضر و جلوگیری از بیماری های ناشی از غذا توصیه می کند.

تبلیغات 8

محتوای مقاله

در حالی که برخی از توسعه دهندگان دستور پخت سینه های مرغ را در دمای پایین تری پیشنهاد می کنند و آنها را برای مدت معینی در آنجا نگه می دارند تا از کشته شدن عوامل بیماری زا اطمینان حاصل شود، کاروترز می گوید دمای 165 درجه بهترین انتخاب برای ایمن بودن است.

گوشت تیره – ساق پا و ران – خوشایندتر (و ارزان تر) است. حتی در دماهای بالاتر می تواند نرم و آبدار باقی بماند، اما آن را بالای 195-200 درجه نگیرید.

– – –

مرغ پخته شده را خنک کنید

غذاهای فاسد شدنی را نباید بیش از دو ساعت در دمای اتاق قرار داد، در صورتی که دمای محیط از 90 درجه بیشتر شد یک ساعت. باکتری ها در دمای بین 40 تا 140 درجه رشد می کنند، بنابراین هر چه غذا برای مدت طولانی تری در دمای بالاتر بماند، احتمال ایجاد بیماری های ناشی از غذا بیشتر می شود. برای جوجه‌های بزرگ یا بوقلمون‌ها، Carothers توصیه می‌کند که پرنده را تکه تکه کنید یا گوشت را قبل از سرد کردن خرد کنید تا مطمئن شوید که تمام گوشت به سرعت سرد می‌شود.

محتوای مقاله

دیدگاهتان را بنویسید