شکلات بدون کره کاکائو چیست؟ “شکلاتی” و ارزان


محتوای مقاله

(بلومبرگ) – تولیدکنندگان مواد غذایی که قبلا بسته بندی را کاهش داده و قیمت شکلات را برای مقابله با افزایش قیمت کاکائو در سال جاری افزایش داده اند، به سرعت دستور العمل ها را بازنویسی می کنند تا از استفاده از آنها خودداری کنند.

تبلیغات 2

محتوای مقاله

این به دنبال تعداد فزاینده‌ای از شرکت‌هایی است که جایگزین‌های کره کاکائو را عرضه می‌کنند. آنها به سرعت در حال راه اندازی خطوط تولید جدید و افزایش حجم هستند زیرا تقاضا برای محصولات بدون کاکائو آنها همراه با قیمت دانه های کاکائو افزایش می یابد.

طبق داده های KnowledgeCharts، قیمت کره کاکائو نزدیک به 28000 دلار در هر تن است – بیش از چهار برابر بیشتر از سال گذشته و تقریباً قیمت یک سدان ارزان قیمت. به گفته آرون بوتنر، رئیس بخش راه حل های غذایی در Bunge Global SA، جایگزین ها حدود 40 درصد کمتر هزینه دارند، به این معنی که معرفی آنها می تواند به مقرون به صرفه نگه داشتن خوراکی ها در طول دوره تورم طولانی مدت مواد غذایی کمک کند.

نایل ساندز، رئیس توسعه تجاری و نوآوری در سازنده جایگزین AAK AB در مصاحبه ای گفت: «شکلات اغلب یک خرید ناگهانی است. به جای اینکه اجازه دهیم شکلات به یک کالای لوکس گران قیمت تبدیل شود، “به نفع همه در صنعت است که آن را حفظ کنند.”

محتوای مقاله

تبلیغات 3

محتوای مقاله

شرکت‌ها تمایل دارند موادی را که در سطح جهانی محبوب نیستند به اشتراک بگذارند و عرضه‌کنندگان در مورد نام‌ها سخت‌گیر هستند. به طور کلی، تعویض در خوراکی‌هایی که شکلات طعم اصلی میان‌وعده نیست، آسان‌تر است، به‌ویژه در کاربردهای ثانویه مانند روکش‌ها یا نم نم‌ریزان. این خوراکی های فرموله شده را می توان “شکلاتی” یا “با طعم شکلاتی” نامید.

این شرکت سوئدی روز پنجشنبه گفت، بخش شکلات و چربی های شیرینی پزی AAK – بخشی که مواد تشکیل دهنده مکمل یا جایگزین کامل کره کاکائو را تولید می کند – در سه ماهه اخیر 14 درصد افزایش یافته است. دیگران نیز در حال گسترش در فضا هستند. سال گذشته، تاجر گیاهی Bunge دو جایگزین جدید کره کاکائو معرفی کرد – یکی معادل بر اساس کره شی و دیگری مطابق با بافت و طعم شکلات تلخ 61 درصد. بوتنر گفت که هر دو برای بازارهای آسیایی و خاورمیانه راه اندازی شدند، اما در نهایت می توانند در سطح جهانی عرضه شوند. جایگزین‌های غیرکاکائو مدت‌هاست که در آب و هوای گرم‌تر رایج‌تر بوده است، جایی که نقطه ذوب پایین کره کاکائو می‌تواند مشکل‌ساز باشد.

تبلیغات 4

محتوای مقاله

بلومر شکلات شرکت شیکاگو. ماه گذشته خط جدیدی از معادل‌های کره کاکائو را راه‌اندازی کرد که می‌گوید “تجربه حسی شکلاتی شبیه شکلات” را ارائه می‌دهد. جنا درهمر، مدیر تحقیق و توسعه نوآوری این شرکت، گفت: این محصول از روغن آفتابگردان و نخل استفاده می کند و به مشتریان اجازه می دهد 20 درصد یا بیشتر صرفه جویی کنند.

بارگذاری...

پوزش می طلبیم، اما این ویدیو بارگیری نشد.

افزایش علاقه به جایگزین ها پس از ماه ها افزایش قیمت کاکائو صورت می گیرد. در ماه آوریل در نیویورک، قرارداد آتی پس از کسری در تولیدکنندگان پیشرو غرب آفریقا، به رکورد 11722 دلار در هر تن رسید. قیمت دانه های کاکائو از آن زمان تا حدودی کاهش یافته است، اما به طور کلی بعید است که به سطحی بازگردد که تا سال گذشته به طور متوسط ​​برای چندین دهه زیر 3500 دلار در تن بود. انتظار می رود با بهبود آب و هوا، تولید کاکائو در غرب آفریقا در فصل آینده مجدداً افزایش یابد، اگرچه نگرانی ها مبنی بر اینکه مسائل ساختاری مانند بیماری همچنان محصولات کشاورزی را آزار می دهد و قیمت کاکائو را برای مدت طولانی تری بالاتر نگه می دارد، وجود دارد.

تبلیغات 5

محتوای مقاله

کاکائو بالا باقی می ماند، و همچنین کره کاکائو، محصولی که از آسیاب کردن دانه ها به دست می آید و به شکلات بافت خاص خود را می دهد. تولیدکنندگان مواد غذایی امیدوار بودند که قیمت های بالای کاکائو را بدون تغییر در فرمول محصولات خود تحمل کنند – کاری که آنها به سادگی انجام نمی دهند، زیرا در صورت طعم متفاوت، مشتریان خود را از دست می دهند. بیلی رابرتز، اقتصاددان ارشد غذا و نوشیدنی در CoBank ACB گفت: با نزدیک شدن به فصول آب نبات هالووین و کریسمس، اکنون یا هرگز این وظیفه برندهایی است که نیاز به نهایی کردن محصولات دارند تا با خرده فروشانی که آماده انبار کردن قفسه های خود برای تعطیلات هستند به اشتراک بگذارند.

شرکت‌های مبادله کاکائو می‌گویند که «محصول آنها به آن‌ها اجازه می‌دهد یک جایگزین مقرون‌به‌صرفه ارائه کنند که کیفیت را به خطر نیندازد. رابرتز گفت که این قطعا یک وعده است. اما این نیز تصمیم نهایی است که توسط مصرف کننده گرفته می شود.

محتوای مقاله

دیدگاهتان را بنویسید